Το σωστό ρέψιμο - Μωρό - Your stage - Libero
close

Το σωστό ρέψιμο

Πολλά μωρά καταπίνουν αέρα όταν τρώνε και θέλουν να ρευτούν. Διαφορετικά, θα έχουν πόνους στην κοιλιά. Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε το μωρό σας να ρευτεί.

Τα μωρά δείχνουν ότι θέλουν να ρευτούν, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αν το μωρό σας είναι νευρικό, ανήσυχο ή δείχνει να έχει χορτάσει παρόλο που δεν έχει φάει αρκετά, δοκιμάστε να το κάνετε να ρευτεί μερικές φορές.

Πώς να κάνετε το μωρό σας να ρευτεί
Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε το μωρό σας να ρευτεί: Στηρίξτε την πλάτη του μωρού καλά και τρίψτε τη μαλακά πάνω-κάτω. Το μωρό θα δυσκολευτεί περισσότερο να ρευτεί αν το τοποθετήσετε ψηλά στον ώμο σας, ειδικά αν το κρατάτε πολύ πιο πάνω από τον ώμο σας. Πολλές φορές, αρκεί απλώς να ανασηκώσετε το μωρό από την πρηνή θέση για να μπορέσει να ρευτεί.

Καταπίνει πολύ αέρα
Αν το μωρό καταπίνει πολύ αέρα όταν τρώει, βεβαιωθείτε ότι έχει πιάσει σωστά τη θηλή. Επίσης, δοκιμάστε να το κάνετε να ρευτεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Δεν έχουν όλα τα μωρά την ανάγκη να ρευτούν αλλά τα περισσότερα το κάνουν. Θα πρέπει, λοιπόν, να το έχετε στο νου σας ακόμα κι αν το μωρό είναι μεγαλύτερο από τριών μηνών.

Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Φορτώνει...