Ρούχα εγκυμοσύνης - Έγκυος - Your stage - Libero
close

Ρούχα εγκυμοσύνης

Ένας είναι ο βασικός κανόνας όσον αφορά την αγορά ρούχων εγκυμοσύνης: Περιμένετε, μέχρι να τα χρειαστείτε πραγματικά.

Διώξτε από το μυαλό σας τις εικόνες με τα άκομψα φορέματα εγκυμοσύνης με τα έντονα χρώματα και τους τεράστιους φιόγκους στην κοιλιά. Πλέον, μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα μια τεράστια ποικιλία από πολύ όμορφα ρούχα εγκυμοσύνης. Εννοείται ότι δεν θα είναι πάντα εύκολο να ντύνεστε με το στυλ που θα θέλατε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείτε να είστε πάντα κομψή!

Τα κανονικά ρούχα καλύπτουν τις ανάγκες σας για μεγάλο χρονικό διάστημα
Πολλά γνωστά καταστήματα με είδη ένδυσης προσφέρουν πλέον μια μεγάλη ποικιλία από ρούχα εγκυμοσύνης. Επίσης, υπάρχουν πολλά καταστήματα που ειδικεύονται στα ρούχα εγκυμοσύνης, ενώ μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και στο Internet.

Μπορείτε, όμως, να αγοράσετε και κανονικά ρούχα, όπως παντελόνια με χαμηλή μέση σε μεγαλύτερο μέγεθος ή φούστες με ελαστική μέση. Μπορείτε επίσης να ψάξετε για πιο μακριές μπλούζες και πουκάμισα που καλύπτουν και την κοιλιά σας.

Περιμένετε πριν αγοράσετε τα πρώτα σας ρούχα εγκυμοσύνης
Εξοικονομήστε χρήματα - μην αγοράσετε πολλά ρούχα εγκυμοσύνης με την προοπτική ότι θα τα χρειαστείτε αργότερα. Είναι πολύ πιθανό ότι το παντελόνι εγκυμοσύνης που αγοράσατε δεν θα σας κάνει ποτέ. Είναι εξίσου πιθανό να μη σας χωράει πια ήδη από τη 18η εβδομάδα. Να αγοράζετε ρούχα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Φορτώνει...