Οκτώ συμβουλές για τα ρούχα του μωρού - Έγκυος - Your stage - Libero
close

Οκτώ συμβουλές για τα ρούχα του μωρού

Το δέρμα του μωρού σας είναι απαλό και ευαίσθητο. Για αυτό, πρέπει να επιλέγετε τα ρούχα του με προσοχή, όχι μόνο για λόγους άνεσης και υγείας, αλλά και για περιβαλλοντικούς λόγους. Μερικές χρήσιμες συμβουλές:

Τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε μωρουδιακά ρούχα:

1. Πλένετε όλα τα νέα ρούχα πριν τα χρησιμοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα μειωθούν τα επίπεδα των τοξικών ουσιών που απαντώνται συχνά στα νέα ρούχα.

2. Εάν τα ρούχα είναι συσκευασμένα σε πλαστική σακούλα (από πολυαιθυλένιο ή από άλλα υλικά), ανοίξτε τη σακούλα εκτός του σπιτιού, ώστε να διασκορπιστούν τυχόν αναθυμιάσεις φορμαλδεΰδης, πριν τις εισπνεύσετε εσείς ή το μωρό σας.

3. Αν έχετε έστω και την παραμικρή υποψία ότι τα ρούχα με γράμματα με λαστιχένια υφή περιέχουν φθαλικούς εστέρες, α.ποφύγετε, όσο είναι δυνατόν, να τα αγοράζετε Συνήθως, τα γράμματα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) που περιέχουν φθαλικούς εστέρες έχουν μια μαλακή υφή που θυμίζει λάστιχο.

4. Βεβαιωθείτε ότι το μωρό δεν αρπάζει και δεν βάζει στο στόμα του αυτά τα γράμματα όταν του κάνετε μπάνιο ή όταν το αλλάζετε.

5. Να αναζητάτε προϊόντα με οικολογικές ετικέτες.

6. Αγοράζετε μεταχειρισμένα. Τα μεταχειρισμένα ρούχα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και είναι πιο απαλά επειδή έχουν φορεθεί και πλυθεί πολλές φορές. (Για αυτόν το λόγο, περιέχουν λιγότερες τοξικές ουσίες).

7. Προτιμήστε κάτι βολικό. Επιλέξτε ρούχα που μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα όταν αλλάζετε πάνες.

8. Επιλέξτε άνεση. Να αγοράζετε απαλά ρούχα χωρίς φερμουάρ. Τα φερμουάρ ενδέχεται να είναι σκληρά και άβολα όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα του μωρού σας.

Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Φορτώνει...