Τα καλύτερα παιχνίδια - Νήπιο - Your stage - Libero
close

Τα καλύτερα παιχνίδια

Ποια παιχνίδια είναι τα καλύτερα για το παιδί σας; Φυσικά θέλετε η ανάπτυξη του παιδιού σας να είναι σωστή. Όλα εντάξει λοιπόν: έχετε ήδη στο σπίτι όλα όσα χρειάζεστε.

Σκεφτόμαστε συχνά, ρωτάμε άλλους, ψάχνουμε στο Internet για τους βέλτιστους τρόπους να εμψυχώσουμε τα παιδιά μας, ψάχνουμε ποια παιχνίδια να αγοράσουμε και ποια παιχνίδια να παίξουμε. Τα κάνουμε όλα αυτά επειδή δεν θέλουμε τα παιδιά μας να μείνουν πίσω στην ανάπτυξή τους. Στην πραγματικότητα, θα θέλαμε να είναι και λίγο πιο μπροστά...
Γνωρίζετε, όμως, ότι έχουν ήδη στο σπίτι όλα όσα χρειάζονται;

Εσείς είστε το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι
Έχετε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια στα συρτάρια και στα ντουλάπια σας: Μαγειρικά σκεύη, ξύλινες κουτάλες, πλαστικά σκεύη και, φυσικά, εσείς. Εσείς είστε ασύγκριτα το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι. Τα παιδικά ποιηματάκια, τα τραγούδια και τα παιχνίδια με τα χέρια είναι πάντα πολύ αγαπητά. Κάτι που επίσης διασκεδάζει πολύ τα παιδιά είναι να βλέπουν φωτογραφίες και να τους διαβάζετε βιβλία. Το μπάνιο είναι επίσης ένα παιχνίδι! Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσετε και την έμφυτη επιθυμία του παιδιού για εξέλιξη, τότε είστε εντάξει. Δεν είναι πιο περίπλοκο. Ευτυχώς!

Αναπτύξτε την ευφυία του μωρού σας
Προσαρμόστε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας έτσι ώστε να είναι ασφαλές για το παιδί, γεμίστε το με βαζάκια και κουτάλες και κλείστε τα αυτιά σας αν αρχίσει να τα χτυπά πολύ δυνατά. Αγοράστε ή δανειστείτε ένα βιβλίο με παιδικά ποιήματα και τραγούδια.
Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεστε για αναπτύξετε την εγγενή ευφυία του παιδιού σας.
Ποιες δραστηριότητες κάνετε συνήθως με το παιδί σας; Μοιραστείτε τις μαζί μας εδώ!

Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Φορτώνει...