Η αλήθεια για το σεξ - Νήπιο - Your stage - Libero
close

Η αλήθεια για το σεξ

Σας φαίνεται ότι όλοι κάνουν σεξ εκτός από εσάς; Μην ανησυχείτε, μάλλον αστειεύονται.

Κάποια στιγμή μεταξύ του έκτου και του δωδέκατου μήνα και από εκεί και πέρα, η ζωή με το μωρό αρχίζει να γίνεται πιο "κανονική". Πολλές γυναίκες σταματούν τον θηλασμό και αρχίζουν να ενδιαφέρονται και για άλλα πράγματα εκτός της ενίσχυσης του δεσμού με το μωρό τους. Οι ορμόνες δεν τις επηρεάζουν το ίδιο. Αλλά, παρόλα αυτά, μπορεί ακόμα να μην αποζητούν το σεξ.

Καμία επιθυμία για σεξ
Η κούραση συνεχίζει να υπάρχει και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Το να είστε διαθέσιμη όποτε σας θέλουν είναι κουραστικό. Οι ανάγκες του παιδιού σας κανονίζουν τη ζωή σας τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτό. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Αλλά είναι σημαντικό το σεξ; Απόλυτα, αν διαβάσετε γυναικεία περιοδικά και με ευκολία συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Τα άρθρα (τα οποία δεν είναι δυνατόν να είναι αληθή!) και οι στατιστικές οι οποίες αφορούν δραστήριους εικοσάχρονους και τριαντάχρονους που βρίσκονται σε μια νέα σχέση και δεν έχουν παιδιά, μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε ότι κάτι δεν πάει πολύ καλά με εσάς και τον σύντροφό σας. Θεωρούμε ότι θα έπρεπε να έχουμε συχνότερα διάθεση για σεξ. Καλύτερο σεξ. Περίπου 2,7 φορές την εβδομάδα είναι μια λογική συχνότητα, αν πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε.

Έτσι, δεν είναι περίεργο που οι γονείς αρχίζουν να πιστεύουν ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και με τη σχέση τους όταν όλοι οι άλλοι φαίνεται να έχουν σεξουαλικές επαφές συνέχεια. Αλλά, με κάθε ειλικρίνεια, ρωτήστε τους φίλους σας: πόσο τακτικές είναι στην πραγματικότητα οι σεξουαλικές επαφές γονιών που έχουν μικρά παιδιά;

Συνεχίστε την προσπάθεια για σεξ
Μόλις βάλετε το μωρό για ύπνο, προσπαθείτε να καθαρίσετε το τραπέζι της κουζίνας, σκοντάφτοντας σε ένα τουβλάκι Lego, απλώνετε ένα πλυντήριο ρούχα και ίσως και να βάλετε ηλεκτρική σκούπα. Το μόνο που θα έχετε όρεξη να κάνετε μετά είναι καταρρεύσετε εξαντλημένη στον καναπέ. Το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας είναι το σεξ.

Ίσως να αμφιβάλετε ότι θα μπορέσετε ποτέ να φτάσετε το ευτυχές μέσο όρο των 2,7 φορών την εβδομάδα. Μπορείτε, όμως, να προσπαθήσετε και να συνεχίσετε να προσπαθείτε. Μέχρι τότε, αν μία φορά τον μήνα σας αρκεί, τότε προτιμήστε τη! Είναι καλύτερη από το καθόλου. Πιθανόν να είναι όσο ακριβώς χρειάζεστε τη συγκεκριμένη περίοδο.
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Φορτώνει...