Αναζήτηση παιδιάτρου στη Θεσσαλονίκη

Κορίτσια καλησπέρα.. σε περίπου 4 μήνες θα γίνω επιτέλους μανούλα!!! Ξέρω πως στην κλινική το μωράκι μας θα εξεταστεί από παιδίατρο, αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό να έχεις ένα πολύ καλό γιατρό και για μετά,ειδικά αν είναι το πρώτο σου παιδάκι!!! Ψάχνω λοιπόν έναν καλό παιδίατρο κατά προτίμηση στην ανατολική θεσσαλονίκη,που να ειναι φιλικός προς τον θηλασμό,να σηκώνει το τηλέφωνο του και αν χρειαστεί να έρχεται και καμιά επίσκεψη στο σπίτι!!! Θέλω να μπορώ να νιώθω άνετα να τον ρωτήσω και την παραμικρή βλ...εια...που για μένα εκείνη την στιγμή θα είναι κάτι σοβαρό!! Ίσως να είμαι λίγο υπερβολική αλλα δεν μπορώ να με φανταστώ να ψάχνω για γιατρο λίγο  πριν γεννήσω ή μετά με το μωρό στο σπίτι! Μήπως υπάρχει κάποιος να μου συστήσετε,γιατί με όσους έχω μιλήσει μέχρι τώρα,δεν βρήκα κάτι αξιόλογο...

4/1/2014
Χριστίνα Μπ
Χριστίνα Μπ
Έγκυος

Απαντήσεις σε αυτή την συζήτηση

Ταξινόμηση κατά πρώτα οι νεότερες δημοσιεύσεις

Χριστίνα πιστεύω οτι θα ήταν καλό να κάνεις μια επίσκεψη πριν για να παρεις μια άποψη. Πάντως να ξέρεις ότι καλο είναι στις 10 πρώτες μέρες που θα βγεις απο την κλινική καλό είναι να έρθει ο παιδίατρος στο σπίτι για μια εξέταση.

13/1/2014
leta93
leta93

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση...κάποιους από τους παιδιάτρους τους έχω ακουστά...πιστεύετε ότι είναι απαραιτητη η γνωριμία μας μαζί του πριν τον τοκετό ή να περιμένω και να πάω μετά?

13/1/2014
Χριστίνα Μπ
Χριστίνα Μπ

Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου Χριστίνα! Η παιδίατρος που είχαμε στη Θεσσαλονίκη έχει ιατρείο στην βασ.Όλγας στη στάση Γεωργίου δόπλα σε ένα βιβλιοπωλείο..ονομάζεται Πέπα Μαίρη...είναι πολύ καλή και σχολαστική στη δουλειά της

10/1/2014
ΛΕΦΤΗ
ΛΕΦΤΗ

Αυτό το σχόλιο έχει διαγραφεί από το χρήστη που το έγραψε.

9/1/2014
gkrinia
gkrinia

Καλέ στη Θεσσαλονίκη έχετε τους καλύτερους παιδιάτρους, Παπαβέντση, Πατσούρου! Με πολύ πλούσιο έργο και σωστούς επιστήμονες! Μακάρι να μπορούσαν να βλέπουν και τα δικά μου παιδιά!

9/1/2014
gkrinia
gkrinia

Χριστίνα καλησπέρα σου άφησα απάντηση στο βιβλίο επισκεπτών

8/1/2014
leta93
leta93

Σε ευχαριστώ πολύ..να αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία του!!! Δεν μου πέφτει και μακριά η Πυλαία!!

6/1/2014
Χριστίνα Μπ
Χριστίνα Μπ

Χριστίνα Καλησπέρα με το καλο να γεννήσεις και με εναν πονο.
Ο παιδίατρος που έχω για την μικρή μου έχει ακριβως όλα όσα ζητάς μόνο που βρίσκεται στην Πυλαία κοντα στο γενεσις και καποια πρωινά ειναι στην κλινικη του Αγίου Λουκά εγω ειμαι πολυ ευχαριστημένη και εγω μολις γέννησα και για 2 επισκέψεις είχα άλλη παιδίατρο αλλά δεν μου άρεσε και πολύ η συμπεριφορά της ετσι αρχισα να ψαχνω και μου σύστησαν αυτον που έχω τώρα αν ενδιαφέρεσαι να σου δώσω τα στοιχεία του.

5/1/2014
leta93
leta93
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Φορτώνει...