FAQ - Libero

Frequently Asked Questions

Πάνες Libero
Μπορώ να αγοράσω πάνες μέσω Internet;

Τα μέλη του Libero Club μπορούν να αγοράζουν πάνες Libero με αντικαταβολή στο http://www.liberoclub.gr/Libero-online-shop/. 

Οι αγορές από την ιστοσελίδα μας είναι εύκολες και βολικές για όλους. Επιπλέον, οι τιμές περιλαμβάνουν και την παράδοση στο σπίτι σας!

Επισκεφθείτε το online  κατάστημα Libero.

Πού μπορώ να αναφέρω ένα ζήτημα σχετικά με τα προϊόντα της Libero;

Εάν υπάρχει κάτι που σας απασχολεί σχετικά με τα προϊόντα της Libero, καλέστε στον αριθμό 800 800 18 18.

Η σωστή ανατροφή των παιδιών
Είστε καλοί γονείς

1) Είστε καλοί γονείς
Η ζωή μας είναι γεμάτη απαιτήσεις. Είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της εποχής μας. Συνέχεια, προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Γιατί όμως δεν αισθανόμαστε ότι υπηρετούμε καλά το ρόλο μας ως γονείς; Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς από πληροφορίες, οι οποίες μας υποδεικνύουν πώς να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, πώς να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον τους, πώς να τα καθοδηγήσουμε. Αυτός ο βομβαρδισμός συνεχίζεται μέχρι τη στιγμή που νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε όλες αυτές τις συμβουλές, ότι δεν έχουμε το χρόνο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όμως. Είναι βέβαιο ότι έχετε τις ικανότητες να γίνετε καλοί γονείς.

Πάνες
Δικτυακό κατάστημα Libero
Πώς μπορώ να κάνω αγορές μέσω Internet;

Για να κάνετε αγορές online, πρέπει να είστε μέλος του Libero Club. Εάν δεν είστε ακόμα μέλος, μπορείτε να εγγραφείτε τώρα.

Επισκεφθείτε το δικτυακό κατάστημά μας για να κάνετε τις αγορές σας. Είναι εύχρηστο, γρήγορο και βολικό.

Γιατί με συμφέρει να αγοράζω online;

Τα μέλη του Libero Club μπορούν να αγοράζουν πάνες Libero σε ανταγωνιστικές τιμές, συνδυάζοντας πληρωμές με αντικαταβολή και χωρίς μεταφορικά έξοδα.

Οι αγορές από την ιστοσελίδα μας είναι εύκολες και βολικές για όλους. Επιπλέον, οι τιμές περιλαμβάνουν και την παράδοση στο σπίτι σας!

Πότε θα γίνει η παράδοση των αγορών μου;

Αν τα προϊόντα σας παραδίδονται στην Αθήνα θα τα παραλάβετε το αργότερο μέσα σε 4 ημέρες (εφόσον είναι διαθέσιμα τα προϊόντα και δεν υπάρχει έλλειψη) Αν τα προϊόντα σας παραδίδονται σε κεντρικές επαρχιακές πόλεις, θα τα παραλάβετε το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες (εφόσον είναι διαθέσιμα τα προϊόντα και δεν υπάρχει έλλειψη).

Γιατί δεν έλαβα ολόκληρη την παραγγελία μου;

Εάν έχετε παραγγείλει πολλά προϊόντα, ενδεχομένως να μην παραδοθούν όλα ταυτόχρονα.

Περιστασιακά, οι κούριερ παραλαμβάνουν τμηματικά τις παραγγελίες. Εάν συμβεί αυτό, τα υπόλοιπα προϊόντα σας θα παραδοθούν σύντομα.

Γιατί δεν έχω λάβει ακόμα την παραγγελία μου;

Εάν δεν έχετε λάβει την παραγγελία σας, ελέγξτε μήπως σας έχει αφήσει ο κούριερ κάποια ειδοποίηση. Εάν δεν σας βρήκε στο σπίτι σας, ο κούριερ είναι πολύ πιθανό να μην ήθελε να αφήσει εκτεθειμένα τα προϊόντα σας.

Εάν θέλετε να διερευνηθεί η παραγγελία σας, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα.

Πώς μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου;

Τα στοιχεία αποστολής βρίσκονται στο δελτίο που συνοδεύει την παραγγελία σας.

Τα χρήματά σας θα επιστραφούν μόλις λάβουμε τα προϊόντα σας.

Προϋποθέσεις: Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μόνο αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και μόνο αν η συσκευασία τους δεν έχει ανοιχτεί.

Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τις πάνες Libero

Τέλεια! Επισκεφθείτε τη σελίδα Προϊόντα για να ενημερωθείτε πλήρως σχετικά με τις πάνες Libero.

Ποια είναι η σωστή πάνα για το μωρό μου;

Η σωστή πάνα για το μωρό σας είναι αυτή που είναι απορροφητική, λεπτή στον πυρήνα για να υπάρχει ελευθερία κινήσεων στο μωράκι σας αλλά και να εφαρμόζει τέλεια, χωρίς να το πιέζει στα ποδαράκια. Επίσης, θα πρέπει να είναι φτιαγμένη από πολύ αγνά – υπό-αλλεργικά υλικά και να μην περιέχει λοσιόν, όπως ακριβώς οι πάνες Libero. Συμβουλή από την Libero: επιλέξτε με προσοχή τα κιλά της κάθε συσκευασίας να ανταποκρίνονται στα κιλά του μωρού σας.

Ιστοσελίδα Libero - νέοι χρήστες
Ήμουν μέλος στην προηγούμενη ιστοσελίδα Libero. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα υπάρχοντα στοιχεία μου για να συνδεθώ;

Φυσικά! Αν είχατε γραφτεί στην προηγούμενη ιστοσελίδα Libero, η καταχωρημένη διεύθυνση email και ο κωδικός πρόσβασης εξακολουθούν να ισχύουν για αυτήν την ιστοσελίδα.

Το στάδιό σας – το χρονοδιάγραμμα του Libero
Τι είναι το χρονοδιάγραμμα;

Το χρονοδιάγραμμα εξατομικεύει την ιστοσελίδα ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεστε στην... καριέρα σας ως γονέας – Προσπάθεια, Έγκυος, Μωρό ή Νήπιο.

Μπορώ να προσθέσω περισσότερα από ένα παιδιά στο χρονοδιάγραμμα;

Ναι. Προσθέστε τα παιδιά σας το ένα μετά το άλλο. Πρέπει να ορίσετε το ένα από τα παιδιά ως "κύριο" για να προσαρμόσουμε την ιστοσελίδα στο στάδιό του.

Μπορείτε πάντα να αλλάξετε το "κύριο" παιδί στο προφίλ σας.

Έχω δίδυμα, πώς μπορώ να καταχωρήσω τα στοιχεία τους;

Καταχωρήστε πρώτα το ένα από τα παιδιά. Θα ερωτηθείτε στη συνέχεια αν θέλετε να προσθέσετε άλλα παιδιά. Θα αναγνωριστεί αυτόματα αν είναι δίδυμα, λόγω της ημέρας των γενεθλίων τους.

Το στάδιό σας - αλλαγές
Μπορώ να αλλάξω το στάδιό μου στο χρονοδιάγραμμα;

Η αλλαγή του σταδίου σας είναι πολύ απλή. Μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας στην επιλογή Το δημόσιο προφίλ σας στην ενότητα "Libero Club".

Έτσι, αν αποκτήσετε ένα νέο μωρό, προσθέστε τα στοιχεία του και χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να εξατομικεύσετε την ιστοσελίδα σε αυτό το στάδιο. Στη συνέχεια, επιλέξτε "Αποθήκευση".

Είμαι έγκυος – πώς μπορώ να αλλάξω την ημερομηνία τοκετού;

Μπορείτε να ενημερώσετε όλα τα στοιχεία σας στην επιλογή Το δημόσιο προφίλ σας στην ενότητα "Libero Club". Στη συνέχεια, επιλέξτε "Αποθήκευση".

Μόλις γέννησα! Πώς μπορώ να αλλάξω το χρονοδιάγραμμα ώστε να φαίνεται ότι είμαι μαμά;

Συγχαρητήρια, να σας ζήσει!

Μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας στην επιλογή Το δημόσιο προφίλ σας στην ενότητα "Libero Club".

Προσθέστε τα στοιχεία του μωρού σας και χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να εξατομικεύσετε την ιστοσελίδα σε αυτό το στάδιο. Στη συνέχεια, επιλέξτε "Αποθήκευση".

Πώς μπορώ να προσθέσω το παιδί μου στο χρονοδιάγραμμα;

Μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας στην επιλογή Το δημόσιο προφίλ σας στην ενότητα "Libero Club".
Έτσι, αν αποκτήσετε ένα νέο μωρό, προσθέστε τα στοιχεία του και χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να εξατομικεύσετε την ιστοσελίδα σε αυτό το στάδιο. Στη συνέχεια, επιλέξτε "Αποθήκευση".

Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Φορτώνει...