Σχετικά με την Libero - Libero

Σχετικά με την Libero

Σχετικά με την Libero

Οι Πάνες Libero κατασκευάζονται στην Ευρώπη από την Essity Hygiene Products.

Φτιαγμένες ειδικά για βρέφη

Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας, η οποία επιβεβαιώνεται από την προτίμηση των καταναλωτών σε όλον τον κόσμο. Οι καινοτομίες των προϊόντων Libero αναπτύσσονται από εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας.

Λίγα ιστορικά στοιχεία

Φτιάχνουμε πάνες Libero εδώ και 60 χρόνια. Παρόλο που οι πάνες έχουν αλλάξει ριζικά μέσα σε αυτό το διάστημα, αυτή που παραμένει σταθερή είναι η δέσμευσή μας να παρέχουμε την πιο απορροφητική και άνετη πάνα για το μωρό σας.

Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευθείτε

Όλες οι πάνες Libero υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και δοκιμές ποιότητας προτού φθάσουν στα ράφια του σουπερμάρκετ. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις πάνες μας πρέπει να περάσουν από τους αυστηρούς ελέγχους Αποδεκτής Ασφάλειας Προϊόντων της Essity Hygiene Products. 

Σχετικά με την Essity

Οι πάνες Libero παράγονται από την Essity Hygiene Products. Η Essity είναι μια διεθνής εταιρεία παραγωγής καταναλωτικών αγαθών και χαρτιού που απασχολεί πάνω από 40.000 άτομα σε όλον τον κόσμο. Τα άλλα εμπορικά προϊόντα της Essity Hygiene Products Α.Ε. περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα Libresse, Tena Zewa και Demak up.

Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Φορτώνει...